BREZPLAČNO VEDEŽEVANJE IZ TAROT KART

Pred vami je 22 tarot kart velike arkane, na osnovi katerih lahko najdete hitre odgovore na vaša vprašanja, ki vam bodo morda v pomoč. Zamislite si vprašanje, vpišite ga v prazno okno (storitev deluje tudi, če si vprašanje samo zamislite) in nato izberite eno karto. S klikom na karto se vam bo odprla kratka razlaga, ki jo aplicirajte na vaše vprašanje in se zamislite. Vaši vpisi v prazno polje ne bodo vidni nikomur.

Brezplačno vedeževanje se ne more primerjati z vedeževanjem prek e-pošte na naslovu rabija.bajrami@gmail.com ali prek telefona na 0906631. Slednje je plačljivo, saj se vam posvetim v celoti in izčrpno pogledam v tarot karte osebno samo za vas.

Powered by Saxum Picker

Vedeževalka Rabija

090 66 31

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.
rabija.bajrami@gmail.com
Vedeževanje po e-pošti stane 30 EUR za do 5 vprašanj s podvprašanji.

Povezave

Vedeževanje
Vedeževalka Rabija

Za kakovostno lektoriranje besedil je poskrbelo elektoriranje.si, ki poleg lektoriranja ponuja tudi prevajanje besedil in njihovo oblikovanje.

Novice iz Slovenije in sveta.

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled!

Prisotni

Na strani je en gost in ni članov .