Ljubezenski urok

Vas je zapustil partner? Ne verjamete v njegovo zvestobo ali vas celo vara? Z ljubezenskimi uroki za vračanje partnerja se ukvarjam od 14. leta (prej ljubiteljsko, zdaj tudi profesionalno) in beležim lepo uspešnost.

Če želite, da se vrne partner, da se začne lepše obnašati, da vam da več pozornosti, da vas še bolj ljubi, me kontaktirajte, da vas informiram glede ljubezenskega uroka, ki vam lahko morda pomaga.

Ljubezenski urok je poseben ritual pozitivne energije, ki ga izvajam ob svečah in drugih materialih s pomočjo molitve in pozitivnih afirmacij. Ne ukvarjam se s kakšnimi črnimi magijami, ki bi začarale ljudi, kot lahko najdete marsikje na spletu, ukvarjam se le s pozitivno energijo in nasveti, kako se z njo napolnite, se umirite in umirjeno postopate v kontaktu z ljubljeno osebo, da se izognete nadaljnjim prepirom in osebo potem morda privlačite nazaj v svoje življenje.

Na voljo sem vam 24 ur dnevno. Če se morda ne oglasim na telefon, mi pišite na e-pošto in vas bom kontaktirala takoj, ko bo mogoče. Ne čakajte, da se zadeve rešijo same. Začnite jih reševati danes in postanite srečni.

Ljubezenski urok za vračanje partnerja

Ljubezenski urok izvedem s pomočjo pozitivne molitve in meditacije ob soju sveč z zelišči, koreninami dreves in različnih grmovnic iz Bosne, lastnimi kristali, zemljo, eteričnimi olji in drugimi materiali. Cena ljubezenskega uroka je 150 EUR. V primeru dodatnih zahtev stranke pa je cena odvisna od teže težave, želje po dodatnem svetovanju in časa ter potrebnega materiala - oblikuje pa se po posvetu s stranko in je lahko tudi nižja od osnovne cene. Pred naročilom si preberite pogoje poslovanja v zgornjem desnem kotu.

Cene so v EUR in brez DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.

Vedeževalka Rabija

090 66 31

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.
rabija.bajrami@gmail.com
Vedeževanje po e-pošti stane 30 EUR za do 5 vprašanj s podvprašanji.

Povezave

Vedeževanje
Vedeževalka Rabija

Za kakovostno lektoriranje besedil je poskrbelo elektoriranje.si, ki poleg lektoriranja ponuja tudi prevajanje besedil in njihovo oblikovanje.

Novice iz Slovenije in sveta.

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled!

Prisotni

Na strani je 2 gostov in ni članov .