Pogoji poslovanja

V nadaljevanju navajamo pogoje poslovanja podjetja eSTAR v povezavi s spletno stranjo e-vedezevanje.info, ki so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in ZVPNPP (Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Pogoje je treba obojestransko upoštevati, v nasprotnem primeru ne pride do sodelovanja.

Področje delovanja

Ukvarjamo se z vedeževanjem, pripravo urokov (pozitivni prenos energije na poldragi kamen), partnerskim svetovanjem glede ujemanja na osnovi numerologije. Nikakor se ne ukvarjamo s kakršnim koli zdravljenjem oz. zdravilstvom. Izključno opozarjamo, da ne moremo nadomestiti zdravnika ali pravnika ali kakšnega drugega strokovnjaka, ki za opravljanje svojega dela potrebuje predpisano izobrazbo in dovoljenje Republike Slovenije. Stranke morajo biti za naročilo polnoletne, v nasprotnem primeru naročila zavrnemo. To velja tudi za vedeževanje.

Pogoji sodelovanja

Stranke se zavedajo, da ezoterično in "magično" oz. energijsko delo ne temelji na znanstveno dokazanih dejstvih, zato je tudi nemogoče jamčit za pričakovan uspeh. Vedeževalka Rabija je na podlagi večletnega ezoteričnega dela (do nedavnega ljubiteljsko za prijatelje in znance - brezplačno) in intuicije za tolmačenje tarot kart prepričana v obstoj ezoteričnih pojavov in svoje srčne pozitivne energije, vendar ne moremo jamčiti za uspeh njenega dela, saj na to vpliva veliko okoliščin. Stranke pred naročilom izrecno opozorimo, da ne moremo zagotoviti 100 % delovanja ponujenih storitev in stranka je tista, ki se brez prisile sama odloči za Rabijino pomoč.

Spiritualni svet se odvija v svoji dimenziji, ki je pogosto nepredvidljiva. Strankam tako ničesar ne obljubljamo, še najmanj pa čudežev. Zagotavljamo pa, da vedeževalka Rabija za vas izvede pozitivne rituale s pomočjo njenih sposobnosti na najvarnejši, učinkovitejši in pozitivni način. Z negativno magijo, črno magijo, ki ljudem povzroča slabo, se NE UKVARJAMO! To pomeni tudi, da Rabija nikogar na noben način ne sili v kakršno koli odločitev proti njegovi volji (nikogar ne uroči, kot je to prikazano v filmih, saj si urok tolmači v popolnoma nemagičnem smislu, kot pozitivna ali negativna čustva, ki vplivajo na vas) - storitev torej popolnoma temelji na vas (ki ste jo prostovoljno naročili), na delu z VAMI, na krepitvi VAŠE pozitivne energije, s pomočjo česar se bodo zadeve morda odvile tako, kot si želite. Poudarjamo, da vedeževalka Rabija ni nadnaravno bitje, je pa zelo pozitivna oseba z veliko pozitivne energije, ki jo občutijo tako ljudje kot živali, ki jih neizmerno obožuje.

Če imate kakršen koli dvom o Rabijinih sposobnostih ali storitvah, je njen najboljši nasvet, da se ne odločite za njeno pomoč in živite naprej kot do sedaj. Tega ne govorimo, da vas bi pregnali, vendar zato, ker poslujemo odkrito in po pravilih ter veljavni zakonodaji. Nikogar ne prepričujemo za naročilo storitev, za to se morate odločiti sami. Če se ne morete odločiti za Rabijino pomoč, ker ni znanstveno dokazana in ne moremo garantirati njenega uspeha, saj je spiritualnost nepredvidljiva, potem TO NI ZA VAS.

Ob morebitnem nezadovoljstvu ne vračamo denarja po naročilu/izvršitvi uroka, vedeževanja, talismana – storitev, ki jih izvajamo. Razlog za to je, da vedeževalka Rabija za delo potroši različne materiale (sveče, suho in sveže cvetje, poldrage kamne, kristale, številna zelišča, sadje itd.) in veliko časa. Tega ne more nadomestiti, prav tako pa istega materiala ne more uporabiti za druge stranke. Vrnjenega materiala tudi ne bi mogla nikjer zamenjati. Na željo stranke pa vedeževalka Rabija urok brezplačno ponovi in je stranki tudi naprej na voljo za pozitivne nasvete. Vedeževalka Rabija svoje delo opravlja pod psevdonimom, če vas zanima več o tem in Rabiji na splošno, kliknite na naslednjo povezavo: vedeževalka.

Brezplačno vedeževanje

Brezplačno vedeževanje je omogočeno na tej podstrani in ga poganja avtomatična aplikacija, zato se to vedeževanje ne more primerjati z osebnim pogovorom in vedeževanjem, ki ga ponujam prek telefona ali e-pošte in je plačljiv. Karte, ki jih uporablja aplikacija, smo fotografirali in vnesli, saj iste uporabljamo tudi za vedeževanje prek telefona in e-pošte. Gre za Gilded Tarot.

Poprodajne storitve

Rabija je strankam po opravljeni storitvi na voljo za dodatne informacije in jih po tem nikakor ne nadleguje, izsiljuje ali jim grozi s kakršnimi koli uroki, saj bi to bilo nedostojno in protipravno vedenje, ki ga vsekakor preziramo. Vse stranke so deležne prijaznega svetovanja brez kakršnega koli zavajanja ali sovražnega govora. Rabija stranko pred naročilom in ob povpraševanju tako kot na tej strani tudi osebno (preko telefona ali e-pošte) opozori, da ne more garantirati uspeha izvedene storitve, da pa se bo za uspeh maksimalno potrudila na najbolj pozitiven način.

Rabijini nasveti za srečo in Uredba GDPR

Stranke imajo možnost, da se na spletni strani prijavijo na brezplačne avtomatične Rabijine nasvete, ki jih nato 7 dni dobivajo po elektronski pošti. Prijava na e-nasvete je prostovoljna, stranka pa v ta namen navede svoje ime in elektronski naslov. Stranka se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja brezplačnih nasvetov s pomočjo klika na povezavo v prejetem brezplačnem nasvetu, ki je jasno razvidna. Pridržujemo si pravico, da prijavljenim strankam pošiljamo informacijska in propagandna sporočila po e-pošti, od katerih pa se lahko vsak trenutek odjavijo s klikom na podano povezavo, brez navajanja razlogov za odjavo. Podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani 3. (tretjim) osebam za kakršenkoli namen. Vse podatke uporabnikov, ki smo jih na ta način prejeli do 25. 5. 2018, ko je začela veljati Uredba GDPR, smo izbrisali.

Varovanje podatkov!

Obe stranki (podjetje eSTAR, S. P., in naročnik) se zavezujeta, da bosta vse izmenjane informacije (podatke, fotografije, e-pošto itd.) obravnavali strogo zaupno in jih ne bosta nikakor posredovale 3. (tretjim) osebam, razen če stranka to dovoli, v to privoli ali to želi v primeru želje po dodatnem mnenju 3. (tretje) osebe o kateri se jo prej informira. Stranki je sicer zagotovljeno 100 % varovanje podatkov skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS,št. 59/99, 57/01, 59-2 /01).

Če se stranka ne strinja vsaj z enim določilom naših pogojev sodelovanja, z njo ne moremo in ne želimo sodelovati, zato jo upravičeno zavrnemo s pojasnilom, da sodelovanje ni mogoče.

Uporaba vsebine spletne strani

Vsa besedila, fotografije in navedbe so last podjetja eSTAR, s. p., in se ne smejo pod nobenim pogojem kopirati ali nepooblaščeno širiti po internetu ali drugih medijih.

Ne odgovarjamo za vsebino povezav na drugih spletnih straneh ali forumih, ki kakor koli vodijo na ali povezujejo našo stran, saj smo že opazili, da je bil vzdevek Vidovita Rabija uporabljen na nekaterih domačih in tujih forumih, pod katerimi so se širile lažne navedbe s povezavami na našo spletno stran. O tem smo že obvestili administratorje forumov. Naprošamo, da kot verodostojne informacije jemljete samo te, ki so objavljeni na spletnih straneh vedeževalke Rabije, kjer so podani tudi podatki našega podjetja, navedenega spodaj.

Prav tako ne odgovarjamo za vsebino, na katero povezuje naša stran.

Dosegljivost

Vedeževalka Rabija je preko e-pošte dosegljiva 24 ur na dan, vsak dan, in vam bo odgovorila v roku nekaj ur oz. dni v primeru prezaposlenosti. V nasprotnem primeru bo v času odsotnosti vsakogar opozorila na njeno odsotnost. Če ni dosegljiva na telefonski liniji 0906631, poskusite ponovno kasneje ali jo kontaktirajte preko e-pošte, kjer se boste tudi dogovorili za telefonski stik.

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.

Impressum

eSTAR, Danaja Pečnik, S. P.
Orehova cesta 62 c
2312 Orehova vas
DŠ: 49696939

Cene so v EUR in brez DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Vedeževalka Rabija

090 66 31

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.
rabija.bajrami@gmail.com
Vedeževanje po e-pošti stane 30 EUR za do 5 vprašanj s podvprašanji.

Povezave

Vedeževanje
Vedeževalka Rabija

Za kakovostno lektoriranje besedil je poskrbelo elektoriranje.si, ki poleg lektoriranja ponuja tudi prevajanje besedil in njihovo oblikovanje.

Novice iz Slovenije in sveta.

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled!

Prisotni

Na strani je en gost in ni članov .