Poslovni urok

Nimate službe ali ste jo pred kratkim izgubili? Pogosto za tem stoji nevošljivost, ljubosumje ali grde želje oseb, ki vas ne marajo ali ne želijo, da ste uspešni. Za tem pa je morda tudi vaša nepripravljenost za delo, neizkušenost, pomanjkanje poguma ali kakšen drugi razlog. Ne čakajte, da vas to popolnoma uniči. Morda vam lahko pomagam z informacijami in nasveti.

Pomagam vam lahko, da se znebite negativnih misli in vpliva drugih, ki ne želijo, da ste uspešni. Za vas naredim poslovni urok, ki vam morda lahko pomaga, da s pomočjo pozitivne energije in praktičnih nasvetov lažje najdete službo, boljšo službo, zaslužite več denarja! Ne gre za nič nadnaravnega, kar bi čez noč rešilo vaše težave - za uspeh je namreč potrebna tudi vaša volja in želja po uspehu, ki jo je treba prebuditi.

Cena poslovnega uroka (pozitivni energetski ritual ob svečah) je 100 EUR , v primeru dodatnih želja po dolgotrajnem svetovanju in večkratnih posvetih pa je cena individualna za vsako stranko posebej (po posvetu s stranko). Za vse informacije sem vam vedno na voljo.

Cene so v EUR in brez DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Kontaktirajte me na:Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.

Vedeževalka Rabija

090 66 31

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.
rabija.bajrami@gmail.com
Vedeževanje po e-pošti stane 30 EUR za do 5 vprašanj s podvprašanji.

Povezave

Vedeževanje
Vedeževalka Rabija

Za kakovostno lektoriranje besedil je poskrbelo elektoriranje.si, ki poleg lektoriranja ponuja tudi prevajanje besedil in njihovo oblikovanje.

Novice iz Slovenije in sveta.

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled!

Prisotni

Na strani je 3 gostov in ni članov .