Uresničite svoje sanje s pomočjo talismana

Ste se kdaj spraševali, zakaj je vaša prijateljica srečnejša od vas, zakaj ima sosed boljšo službo in boljši avto od vas, zakaj ima sodelavec vedno takšno srečo v ljubezni, vi pa nikakor ne, zakaj policija vedno vas ulovi pri prehitri vožnji in ne resničnih divjakov in zakaj ravno takrat, ko ste najbolj brez denarja, pride še kakšen nujen nepričakovani izdatek? Odgovor je preprost, čeprav si ga je težko priznati, vendar ste vse, kar se vam trenutno dogaja, sami privlačili v svoje življenje ali pa celo v življenje svojih bližnjih. Ne gre za moje osebno prepričanje, ampak za univerzalni vesoljni zakon, ki ga spominjajo že stari indijski spisi izpred več tisoč let.

V človeški naravi je, da želimo vse slabo v našem življenju spremeniti, dejstvo pa je, da se večina tega loteva na napačen način, tako da je na koncu vse še hujše.

Talisman je močno orožje za doseganje sprememb!

Če si želite v vašem življenju več sreče, zdravja, ljubezni, uspeha, moči, zadovoljstva in veselja ali pa tudi zabave, več potovanj in denarja, vam je lahko moj talisman pri tem v veliko pomoč.

Ljudje so od nekdaj verjeli, da imajo določeni posvečeni predmeti posebno moč. Nekateri verjamejo v zaščitno moč križa, drugi v moč kipcev (recimo Bude ali slončka Ganesha), tretji bolj v moč Davidove zvezde ali vilinskih simbolov, vsem pa je skupno eno: včasih delujejo, drugič ne!

Skrivnosti izza tega, zakaj nekateri delujejo, drugi pa ne, sta DVE. Prva je njihova posvečenost. Posvetiti talisman pomeni, da ga pred uporabo s posebnim pozitivnim obredom programiraš na želene vibracije, za kar poskrbim jaz. Druga skrivnost, ki je prav tako pomembna za delovanje talismana, pa je v kratkem ritualu, ki ga izvedete sami in vam bo vsakič vzel največ 30 sekund (odvisno od tega, kar želite). Brez tega ne gre.

Kdo bo spremenil mojo situacijo, talisman, nekdo drug ali jaz sam/-a?

Vi ste tisti, ki ste se dovedli v to stanje, in samo vi ste tisti, ki lahko karkoli spremenite, talisman skupaj z omenjenim kratkim obredom pa vam bo pri tem pomagal. Vsak, ki pravi, da talismani namesto vas rešujejo težave, laže.

Če sem jaz tisti/-a, ki lahko edini spremenim svoje stanje, zakaj bi potem brez veze naročil/-a vaš talisman?

Točno tako, samo vi ste tisti, ki ga lahko spremenite. Vprašanje pa je, zakaj ga potem še niste? Kaj vam to preprečuje? V komunikaciji z vami (telefon ali e-pošta) hitro zaznam, v čem je problem, in na osnovi tega programiram talisman, ki ga prejmete po pošti skupaj z navodili za kratek ritual, ki ga morate izvesti še sami. Tako se boste precej enostavno otresli teh ovir in naredili prosto pot želenim spremembam.

Kako to mislite, da boste programirali talisman? Ga boste priključili na računalnik ali je to samo nek izraz, ki naj bi naredil vtis name, v bistvu pa ne boste naredili nič?

Programirati ali posvetiti talisman pomeni, da nanj preneseš določene vibracije. Vse okoli nas oddaja določene vibracije, ljudje, živali, rastline, pa tudi nežive zadeve, popolnoma vse. In tako, kot jih vse oddaja kot radijski oddajnik, jih je tudi vse sposobno sprejemati kot radijska antena, če se izrazim na tehničen način. Nekateri predmeti so zaradi svoje mineralne sestave sposobni absorbirati in shraniti veliko več informacij in za veliko daljše obdobje kot drugi. Sama za talismane uporabljam kristale, ki so pomnilniški medij prihodnosti. Vodilni japonski proizvajalci tehnologije v svojih laboratorijih recimo že razvijajo pomnilniške medije iz kristalov, saj je nanje možno shraniti nekaj tisočkrat več podatkov kot recimo na najprostornejše USB-ključe.

Vi boste torej talisman napolnili z določenimi vibracijami in mi ga poslali po pošti, kako pa bo to spremenilo moje stanje?

Po tem, ko boste izvedli kratek ritual, navodila za katerega bodo pripravljena samo za vas in za točno ta talisman, boste talisman aktivirali, s tem pa tudi začeli odpravljati določene ovire v svojem bio polju. Na kratko, vaše bio polje, vaša aura, je energija okoli vas, v kateri je zapis vaše preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, vaših čustev, vaših želj, vaših razočaranj, vaših blokad, skratka zapis vsega, zaradi česar ste takšni, kot ste. Zaradi česar se odločate tako, kot se, in zaradi česar je vaše stanje takšno, kot je. Z aktivacijo talismana pa se bodo začele določene zadeve v vašem bio polju spreminjati, kar vam bo omogočilo, da veliko lažje spremenite vse, kar je v vaši moči. S tem mislim, da ne boste mogli spremeniti recimo gneče na cesti ob 16. uri (objektivna okoliščina), ampak boste lahko z lahkoto spremenili svoje zaznavanje gneče (subjektivna okoliščina).

Nihče po moje ne bo naročil talismana, ker je živčen zaradi gneče na cesti, povejte mi recimo, kako mi bo talisman pomagal do bolje plačane službe od moje za nedoločen čas na šalterju!

Vse stvari v življenju imajo po univerzalnem vesoljnem zakonu dve plati. Pozitivno in negativno, kot noč in dan, toplo in hladno. Želite si torej bolje plačano službo, kar hkrati pomeni tudi nezadovoljstvo s trenutno službo, obenem pa tudi nezadovoljstvo s trenutnim plačilom, saj želite več denarja. Talisman sam po sebi vam nikakor ne bo hokus pokus prinesel več denarja in boljše službe, z njegovo aktivacijo pa boste v sebi vzbudili zadovoljstvo, v trenutku boste začeli oddajati vibracije zadovoljstva in potem boste začudeni, kaj vse se bo spremenilo v vašem življenju. Po navadi se začne z malenkostnimi spremembami, saj ljudje na začetku ne verjamejo najbolj v delovanje talismana, ko vidijo prve spremembe, pa se vse bolj držijo priloženih kratkih navodil za ritual, ki ga izvedejo tudi večkrat dnevno, vsakič, ko občutijo potrebo po spremembi, in takrat se začnejo dogajati velike spremembe. Včasih na prvi pogled na slabše, a prav gotovo se nam je že vsem zgodilo kaj, česar nismo želeli ali pričakovali, potem pa se je izkazalo, da je bilo to najboljše, kar se nam je lahko zgodilo. Primer je recimo, da nekdo želi talisman za več ljubezni, potem pa ga zapusti partner in se pritožuje, kakšen je to zanič talisman, zelo hitro pa spozna ljubezen svojega življenja. Zelo previden je torej treba biti pri tem, kar si želimo, saj bomo točno to dobili, na takšen ali drugačen način.

Če si torej želite več sreče v ljubezni, več denarja, boljšo službo, boljše zdravje, več zabave, večje osebno zadovoljstvo, harmonijo, notranji mir itd., naročite:


TALISMAN  s kratkimi navodili za ritual za 49,90 EUR!!!

ali

TALISMAN ZA OSEBNO MOČ v obliki obeska za verižico s kratkimi navodili za ritual za 69,90 EUR!!!


Talisman lahko naročite prek e-pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali telefonsko na 090/66-31.


Cene so v EUR in brez DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

OPOZORILO: Delovanje na področju magije, pozitivnih afirmacij in vedeževanja je pogosto nepredvidljivo in ni znanstveno dokazano, zato je nemogoče jamčiti za 100 % delovanje uroka in 100 % točnost vedeževanja. Pred naročilom si preberite pogoje poslovanja v spodnjem desnem kotu. Če se ne javim na komercialno številko, ker mi čas tega žal ne dopušča vedno (vedežujem pa samo doma in v spočitem stanju), mi pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času, po želji pa se bomo dogovorili tudi za telefonski stik.

Vedeževalka Rabija

090 66 31

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.
rabija.bajrami@gmail.com
Vedeževanje po e-pošti stane 30 EUR za do 5 vprašanj s podvprašanji.

Povezave

Vedeževanje
Vedeževalka Rabija

Za kakovostno lektoriranje besedil je poskrbelo elektoriranje.si, ki poleg lektoriranja ponuja tudi prevajanje besedil in njihovo oblikovanje.

Novice iz Slovenije in sveta.

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled!

Prisotni

Na strani je 3 gostov in ni članov .