Uroki, ki vam lahko morda pomagajo

Urok je dobil ime po očeh (ar. ajn - oko). Oči pa niso tiste, ki imajo moč, da izzovejo urok. To se zgodi s posredovanjem negativnih čustev, ki nastanejo z zavednim ali nezavednim delovanjem zavistnih ali ljubosumnih ljudi in imajo moč na dogajanje okoli vas.

Lastnosti osebe pod urokom oz. negativno energijo

Uroki (negativna energija, negativna čustva) so lahko zelo močni, odvisno od tega, kdo jih je naredil. Večji vpliv, kot ima ta oseba na vas, močnejši je urok (vpliv negativnih čustev na vas). Urok vam lahko prepreči, da bi bili srečni, uspešni, da bi imeli srečo v ljubezni, da bi bili zdravi in brez težav. Urok vam lahko prepreči tudi stabilno finančno situacijo ter vas spravi v depresijo. Osebe pod urokom (negativno energijo) se pogosto zapirajo vase, se prepuščajo negativni energiji in jo širijo okoli sebe ter tako samo še večajo moč uroka.

Ste pod vplivom uroka - negativne energije?

Urok nima roka delovanja in deluje vse, dokler ga ne odpravite. Tako se pogosto zgodi, da lepa oseba naenkrat postane nesrečna in bolna, po tem, ko je bila srečna (na primer zaradi ogovarjanja - negativna energija). Zdrav in lep fant se naenkrat začne zapirati vase ali se grdo obnašati (na primer zaradi kontrole drugih nad njim).

Vzrok za naštete primere je navadno negativna energija (negativna čustva). Posledice so bolezen, psihična nestabilnost, depresija ... Da se bi rešili vpliva uroka in črne magije (jaz ju opredeljujem kot zavist, ljubosumje, jezo - v svetu magije pa se temu reče črna magija) ter zaščitili sebe in vaše bližnje, vam lahko morda pomagam z urokom (pozitivnim ritualom) za srečo, ljubezen, posel ali kaj drugega. S tem so si ljudje pomagali že v pradavnini. Sama v ta namen izvajam molitve in delam talismane za srečo, na katere med molitvijo preko dlani prenesem svojo pozitivno energijo. Poleg talismana pošljem tudi navodila za vzdrževanje in čiščenje talismana ter nasvete za umiritev s pomočjo jutranjega rituala (telovadbe), ki ga potem izvajate. S tem se napolnite s pozitivno energijo in lažje umirite telo in duha. Svetujem pa vam tudi, kako postati bolj samozavestni in ne dati več tako velike teže mnenju drugih, da vas ta več ne prizadenejo oz. vas v veliko manjši meri.

Da se bi zaščitili pred negativnimi silami črne magije (ljubosumjem, zavistjo, sovraštvom), me kontaktirajte za posvet. Imam veliko znanja in izkušenj ter številne zadovoljne ljudi. Poudarjam, da črna magija in uroki niso nič nadnaravnega in demonskega, sama jih pojmujem kot negativna čustva drugih oseb, ki pritiskajo na vas in vas strašijo. Tudi moji pozitivni uroki niso nič nadnaravnega, gre za pripravo pozitivnega obreda s pomočjo molitve in izražanja želja ter vizualizacijo želenega, na koncu česar pa vso zbrano pozitivno energijo prenesem na kristal, talisman, ki vam ga pošljem. Če iščete nadnaravno pomoč, ki bo namesto vas čez noč odpravila vse težave, potem niste na pravem naslovu!

Zaštitite se pred urokom - negativno energijo!

Da se bi zaščitili pred negativnimi silami črne magije (ljubosumjem, zavistjo, sovraštvom), me kontaktirajte za posvet. Imam veliko znanja in izkušenj ter številne zadovoljne ljudi. Pridržujem si pravico, da stranko zaradi želja po čudežih in tistem, kar ni v moji moči, zavrnem.

Kontaktirajte me:

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.


Pozitivni uroki in zaščita pred negativno energijo:

 

Vedeževalka Rabija

090 66 31

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.
rabija.bajrami@gmail.com
Vedeževanje po e-pošti stane 30 EUR za do 5 vprašanj s podvprašanji.

Povezave

Vedeževanje
Vedeževalka Rabija

Za kakovostno lektoriranje besedil je poskrbelo elektoriranje.si, ki poleg lektoriranja ponuja tudi prevajanje besedil in njihovo oblikovanje.

Novice iz Slovenije in sveta.

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled!

Prisotni

Na strani je 2 gostov in ni članov .