Urok za zdravje

Delam pozitivne zdravstvene uroke za vas ali vaše bližnje. Če vas mučijo razne zdravstvene težave in ne veste, kako naprej, me kontaktirajte in predstavite svojo težavo, da vidim, ali vam lahko pomagam. V primeru, da vam lahko pomagam, se bo vaše zdravstveno stanje s časom morda stabiliziralo, saj boste prejeli napotke, kako se umiriti in napolniti z energijo, ki vam bo dala moč, da lažje rešujete težave.

Opozarjam, da nisem zdravnica ali zdravilka in se ne ukvarjam z zdravljenjem na kakršni koli način. Ukvarjam se le s pozitivno energijo, ki jo prenesem na kristal, ob katerem prejmete navodila, kako se sprostiti, da boste lažje kos svojim težavam. V primeru težav vam bom tudi prisluhnila, saj je ljudem pogosto bolje že samo, če vedo, da imajo nekoga, ki jih posluša.

Cena uroka za zdravje (pozitivni energetski ritual ob svečah) je 100 EUR (talisman - kristal je v primeru naročila brezplačen), v primeru dodatnih želja po dolgotrajnem svetovanju in večkratnih posvetih ali po navodilih, da urok izvedete sami, pa je cena individualna za vsako stranko posebej (po posvetu s stranko). Za vse informacije sem vam vedno na voljo. Pred naročilom si preberite pogoje poslovanja v desnem zgornjem kotu.

Cene so v EUR in brez DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Vedeževalka Rabija

090 66 31

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.
rabija.bajrami@gmail.com
Vedeževanje po e-pošti stane 30 EUR za do 5 vprašanj s podvprašanji.

Povezave

Vedeževanje
Vedeževalka Rabija

Za kakovostno lektoriranje besedil je poskrbelo elektoriranje.si, ki poleg lektoriranja ponuja tudi prevajanje besedil in njihovo oblikovanje.

Novice iz Slovenije in sveta.

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled!

Prisotni

Na strani je 5 gostov in ni članov .