Vedeževalka Rabija - vedeževalka s srcem

Vedeževalka Rabija Bajrami od mladosti poskušam pomagati ljudem s pomočjo vedeževanja (tolmačenja tarot kart s pomočjo intuicije). O mojih sposobnostih za vedeževanje (tolmačenje tarot kart) se prepričajo sami v kratkem času. V svoje sposobnosti pa ne prepričujem nikogar.

Dar za vedeževanje (intuicijo) sem podedodovala

Vedeževanje ni dejavnost, ki bi se je lahko samo naučil. Vedeževalka Rabija sem dar za vedeževanje (intuicijo) podedovala od babice, ki je vedeževanje (ljubiteljsko) prakticirala več let in pomagala več ljudem.

Isto sposobnost za vedeževanje in delanje urokov (prenos pozitivne energije) uporabiljam tudi sama in sem na voljo ljudem z ljubezenskimi, zdravstvenimi, finančnimi in drugimi težavami. Do nedavnega sem to opravljala v prostem času, za znance in brezplačno, kot je to ljubiteljsko počela tudi babica.

Več o meni in mojem delu

Vedeževalka Rabija Bajrami vedeževalske in belomagične (pozitivne) storitve opravljam pod psevdonimom, ki simbolizira pomlad in spiritualnost ter čas radosti in veselja. Za psevdonim na tem področju sem se odločila iz istih razlogov kot številni drugi vedeževalci in znane osebnosti, saj sem prepričana, da me opisuje v moji pravi luči. Visoko razvite intuicije sem se zavedala že kot majhna, s 14. letom pa sem jo začela po vzoru svoje babice razvijati v smeri vedeževanja iz tarot kart in kave za prijatelje in znance. Vedeževalka Rabija nisem medij, ki bi imel stike z nadnaravnimi bitji ali dušami umrlih, sem pozitivna oseba z dobro intuicijo in smislom za tolmačenje simbolov, iz katerih interpretiram prihodnost, ki bo najverjetneje sledila, če boste še naprej delali kot do sedaj. Sem srčna in altruistična oseba, ki verjame, da dobro delo prinaša tudi pozitivne rezultate. Imam veliko pozitivne energije, ki jo rada podelim z drugimi. Ljudje me opisujejo kot karizmatično in pozitivno ter navdihujočo osebo. Leta 2011 sem nekaj časa preživela v Bosni, da sem si ogledala, kako vedeževanje in tako imenovano belo magijo izvajajo domačini, tako imenovani hodže. Gre za preproste intuitivne ljudi, bogate s pozitivno energijo, ki se s tem ljubiteljsko ukvarjajo. Vse to sem vzela kot lepo izkušnjo, ki me je napolnila z dodatno energijo in nasveti, za katere jih občasno povprašam še danes. Od tu, podrobneje od moje duhovne mentorice, ki se je sama klicala Rabija, izvirata tudi moj psevdonim in današnji način dela. Poudarjam pa, da za svoje delo nisem prejela nobenih certifikatov, nagrad ali medalj, saj ni šlo za formalno izobraževanje, ampak le za samoiniciativno poglabljanje mojega dela ob mentorstvu osebe, za katero sama verjamem, da je zelo pozitivna. Ker sta mi način dela v omenjeni državi in sama bosanska energija in kultura ter ljudje zelo blizu, sem se odločila, da bom pri izvajanju svojih pozitivnih ritualov uporabljala tudi bosanske korenine grmovnic in dreves, saj sem prepričana, da so polne pozitivne in srčne energije, ki jo je sicer moč zaznati tudi pri tamkajšnjih prebivalcih.

Vešča sem več tujih jezikov (nemškega, srbohrvaškega, angleškega), ki jih uporabljam za sporazumevanje s strankami.

Kontaktirajte me za mir in srečo

Če imate tudi vi kakšne težave, me kontaktirajte, da vam čim prej poskušam pomagati ali vas zgolj informiram o svojih storitvah.

Srečna sem toliko, kolikor uspem pomagati drugim, ker vem, da sem jim pomagala na bolje.

Nagrade in pojavljanje v javnosti

Z vedeževanjem sem se ljubiteljsko ukvarjala več let (zdaj tudi profesionalno) in v tem času se nisem želela nikoli pojavljati na televiiziji, radiu, v medijih na splošno ali delati za denar ...

Svojo sposobnost (intuicijo) za vedeževanje sem vedno držala zase, svojo družino in znance. Dolgo časa sem potrebovala, da svoj dar za vedeževanje delim z drugimi, saj nisem želela, da ljudje mislijo, da sem kakšna šarlatanka, ki ljudi vleče za nos proti plačilu. Za takrat še ljubiteljsko delo nisem sprejemala niti drugih nefinančnih dobrin.

Tu sem, da Vam pomagam

Po več letih vedeževanja in številnih pohvalah ljudi, ki sem jim vedeževala, sem se odločila, da svojo sposobnost delim z vami. Sama verjamem v svoje sposobnosti, da s pomočjo tolmačenja tarot kart in prenosa opozitivne energije pomagam ljudem, ki trpijo ali ne vedo, kako naprej v življenju, vendar o tem nikogar ne prepričujem, saj se mora vsak sam.

Nikoli ne bom rekla, da sem najboljša vedeževalka, ker se nikoli ne hvalim. Vedno pravim, da si mora vsak narediti svojo sliko, zato je najbolje, da me kontaktirate, če potrebujete mojo pomoč, pa si boste sami ustvarili svoje mnenje. Vaše mnenje je najpomembnejše. Pred naročilom ali povpraševanjem pa preberite tudi pogoje poslovanja v spodnjem desnem kotu.

Vedeževalka Rabija

090 66 31

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.
rabija.bajrami@gmail.com
Vedeževanje po e-pošti stane 30 EUR za do 5 vprašanj s podvprašanji.

Povezave

Vedeževanje
Vedeževalka Rabija

Za kakovostno lektoriranje besedil je poskrbelo elektoriranje.si, ki poleg lektoriranja ponuja tudi prevajanje besedil in njihovo oblikovanje.

Novice iz Slovenije in sveta.

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled!

Prisotni

Na strani je 4 gostov in ni članov .