Vedeževanje iz tarot kart

Vedeževanje s TAROT kartami naravnost obožujem. Tarot karte so namreč most med našo zavestjo in podzavestjo. Vedeževanje s tarot kartami nam tako lahko pomaga, da pridemo do odgovorov na odprta vprašanja. Večina vprašanj, ki jih sliši vedeževalka, je povezana s prihodnostjo, sama pa pravim, da je najpomebnejša sedanjost (ki jo lahko med drugim osmislimo s pomočjo tarot kart), saj je jutri (prihodnost) odvisen od tega, kaj počnemo, čutimo, mislimo danes - tukaj in zdaj!

Vedeževanje po telefonu in e-pošti

Vedeževanje iz tarot kart opravljam preko e-pošte (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) in telefona 0906631.


Vedeževanje - pogled v TAROT karte samo za vas!

Kontaktirajte me za vedeževanje in me vprašajte, kaj vas čaka in kako se lahko pravilno odločite. Posvetujte se z mano in zaupajte mojim izkušnjam!

  • Vas zanima vaše zdravstveno stanje in želite izboljšati vaše zdravje?
  • Kakšne poslovne priložnosti vas čakajo in kaj lahko od njih pričakujete - kako da izboljšate vaše trenutne poslovne odnose?
  • Kaj vas čaka v ljubezni? Vas partner vara?
  • Kako lahko izboljšate vašo trenutno zvezo?
  • Kako izboljšati trenutno finančno situacijo?

Cena za vedeževanje preko e-pošte je 30 EUR (do 5 vprašanj). Cena za numerološko analizo za preverjanje kompatibilnosti partnerjev pa je 10 EUR.

Cene so v EUR in brez DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.

Vedeževalka Rabija

090 66 31

Cena klica iz omrežij Telekom, Mobitel, Debitel in Izimobil je 1,99 EUR/min. Cena klicev iz omrežja SiMobil je 2,9133 €/min., Amis 2,3879 €/min., T-2 2,1 €/min., Bob 2,99 €/min. in Telemach 2,3283 €/min.
rabija.bajrami@gmail.com
Vedeževanje po e-pošti stane 30 EUR za do 5 vprašanj s podvprašanji.

Povezave

Vedeževanje
Vedeževalka Rabija

Za kakovostno lektoriranje besedil je poskrbelo elektoriranje.si, ki poleg lektoriranja ponuja tudi prevajanje besedil in njihovo oblikovanje.

Novice iz Slovenije in sveta.

Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog, ki vključuje tehnični pregled!

Prisotni

Na strani je 2 gostov in ni članov .